Film

Skribent

MovieZine

6 juni 2024 | 20:00

MovieZine slår rekord igen! Trafiken ökade med 181 procent på ett år

Ny rekordmånad i maj med närmare 4 miljoner besök på Sveriges största filmsajt.
MovieZine ökar så det knakar, och det börjar bli tjatigt att skriva det - men håll ut; nu har vi nått en ny rekordmånad. Igen!
 
I maj 2024 räknade vi till 3 920 000 besök på sajten. Detta är en rejäl ökning med hela 181 procent jämfört med maj förra året. Siffrorna är inte bara en engångshändelse utan en trend som håller i sig månad för månad sedan förra hösten. Chefredaktör Alexander Kardelo kommenterar:
 
- Overkligt kul att vi fick fira vår 21-årsdag den 1:a juni med ännu ett rekord! Hela vårt nyhetsteam har jobbat hårt för detta och det är underbart att se sådan fin respons. Vi satte i en extra växel under förra året, och när vi såg att andra medier drog ned på sin filmbevakning valde vi att dubbla den. Nu producerar vi flest film- och tv-nyheter i Sverige, och läsarna kan alltid hitta något inspirerande eller underhållande att läsa om på MovieZine.
 
Nu väntar en rad spännande nyheter redan i sommar. Håll utkik: lanseras en ny och modern version av MovieZine.se. Det blir en välkommen omdesign då sajten har sett i stort sett likadan ut under flera års tid. Samtidigt fortsätter vi att bygga vidare på vår nya content-strategi:
 
- Nästa steg blir en större satsning på recensioner, listor och långläsning. Högt och lågt. Ni kommer också få lära känna några av våra skribenter som unika profiler med sina egna expertområden. Det är något vi brinner för sedan starten 2003, att göra filmjournalistiken mer nördig, personlig och lättillgänglig, säger Alexander Kardelo.
| 6 juni 2024 20:00 |