Skribent

Alexander Svensson

21 maj 2024 | 19:00

Nu kan du äntligen köpa en av Snoop Doggs upprökta cigarettfimpar - stjärnan säljer allt i galen auktion

Snoop Dogg tar begreppet loppmarknad till en ny nivå, och verkar sälja mest allt möjligt han har liggandes hemma.
Snoop Dogg har haft en lång karriär inom amerikansk underhållningsindustri. Primärt är han såklart känd som rappare och hiphopartist, men vid sidan om har han även skådespelat en hel del, samt rökt kopiösa mängder gräs.
 
Men Snoop verkar ha fått ont om pengar, alternativt överfullt i garaget hemma, för nu har han nämligen dragit igång en stor auktion på nätet där han säljer samlarobjekt relaterade till sig själv. Och han har en ganska liberal definition av samlarobjekt: bland annat kan man köpa en cigarettfimp som Snoop rökt upp, komplett med tillhörande askkopp. I nuläget ligger buden för den på 50 dollar.
 
Det finns självklart många andra potentiella fynd även för den som inte känner sig röksugen: Snoops gamla skor, spelkonsoler och en gammal Players Award-trofé från 2004 är bara några av de objekt ivriga samlare kan lägga vantarna på om de öppnar plånboken. För den filmintresserade kan man bland annat få tag i signerade manus från tv-serien “The Boondocks” där Snoop gjorde en av rösterna.
 
Snoop Doggs auktion går under namnet The Shiznit och drivs i samarbete med The Realest, en återförsäljare av äkthetscertifierad memorabilia.
| 21 maj 2024 19:00 |