Film

Skribent

Andreas Samuelson

6 augusti 2024 | 15:00

Nu kan du se årets knäppaste, sexigaste skräckfilm digitalt

Heather Graham gör en av sina bästa - och roligaste - roller i skruvade skräckfilmen ”Suitable Flesh”. Nu kan du hyra eller köpa den digitalt.
H.P. Lovecraft är en av de största, klassiska skräckförfattarna och hans verk har blivit filmer som ”Skri av fasa”, ”Re-Animator” och ”Necronomicon”. Det senaste tillägget är ”Suitable Flesh”, baserad på novellen ”The Thing on the Doorstep” från 1933 och nu kan du se den knäppa skräckfilmen digitalt.
 
Heather Graham spelar huvudrollen som Dr. Elizabeth Derby, en psykiatriker som en dag får besök av en störd, ung man (Judah Lewis). Han påstår att hans pappa (Bruce Davison) håller på att ta över hans kropp och efter viss tvekan blir snart Elizabeth indragen i en övernaturlig komplott.
 
Filmen är regisserad av Joe Lynch (”Knights of Badassdom”, ”Mayhem”) och manuset skrivet av Dennis Paoli, som tidigare skrivit flera av Stuart Gordons Lovecraft-filmer. I andra roller ser vi Johnathon Schaech (”CSI: Miami”) som Elizabeths man och Barbara Crampton (”Re-Animator”, ”You’re Next”) som en kollega.
 
Det är en kul, våldsam, skruvad och sexig skräckkomedi som erbjuder genren något annorlunda och en inspirerad, modern tolkning av Lovecraft. Dessutom gör Graham sin kanske bästa - och roligaste - roll medan veteranen Crampton är minst lika bra.
 
Den amerikanska filmen hade premiär på Tribeca Festival i fjol innan den släpptes på bio och VOD. Nu kommer den äntligen till svenska marknaden och du kan hyra eller köpa den på SF Anytime.
 
Se trailern nedan:
 
| 6 augusti 2024 15:00 |