Serie

Skribent

MovieZine

3 juni 2024 | 15:00

Nya farvatten att utforska! Skådespelaren diskuterar “One Piece” säsong 3

Nästa kapitel i Netflix “One Piece”-saga ryktas redan vara på väg.
Netflix upptäckt av “One Piece” visade sig vara en skattkista av flera säsongers äventyr, redo att underhålla både gamla och nya fans.
 
“One Piece” publicerades för första gången 1997 av den japanska författaren Eiichiro Oda och har sedan dess hamnat på flera listor som världens bäst säljande mangaserie genom tiderna, med 523,2 miljoner sålda exemplar. Under 2023 släppte Netflix den första säsongen av sin live-actionserie, baserad på Odas originalverk. Den blev den mest populära serien från juli till december, med 541 visningstimmar.
 
Det verkar nu som att vi har fått lite lösa uppgifter om vad som väntar i säsong 3. I en intervju med Brashaad Mayweather (som spelar karaktären Patty), antyder skådespelaren att både säsong 2 och 3 kommer att spelas in väldigt tätt inpå varandra:
 
– Förhoppningsvis får vi se en flashbackscen med Patty. Vi kommer att få se om de återvänder till det, eftersom de snart börjar filma två avsnitt… två säsonger – säsong två och tre – i följd. Så vi får vänta och se vad som händer.
 
För tillfället har Netflix bara bekräftat säsong 2, men med tanke på den första säsongens publiksuccé verkar det troligt att man kommer fortsätta förnya serien. Den andra säsongen planeras att spelas in nu i sommar och förväntas ha premiär någon gång under 2025.
 
Se hela intervjun med Brashaad Mayweather här:
 
 
Lisa Strand
| 3 juni 2024 15:00 |