Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 juli 2024 | 23:45

Nya säsongen av årets Emmyfavorit finns nu äntligen i Sverige

Varför ändra på ett vinnande recept? Alla tio nya avsnitt av "The Bear" finns nu tillgängliga hos Disney+.
Den andra säsongen av "The Bear" slog precis rekordet för flest Emmynomineringar av en komediserie någonsin, hela 23 stycken. Även fast det debatterats lika friskt kring faktumet att "The Bear" känns mer som en dramaserie, precis som det gjordes när "The Martian" vann en Golden Globe i kategorin för "Bästa film - komedi eller musikal". 
 
Oavsett vilket så släpptes den tredje säsongen av den lika välspelade och välskrivna som otroligt stressiga matlagningsserien "The Bear" redan i juni borta i USA. Medan vi svenskar har fått vänta tills idag på att få ta del av fortsättningen. Den tredje säsongen har däremot inte tagits emot med riktigt lika många unisona hyllningar som den förra gjorde, även fast alla fortsätt verkar vara mer eller mindre överens om att serien fortfarande är väldigt bra. 
 
Till skillnad från de flesta av Disneys andra tv-serier så har skaparen bakom "The Bear" själv velat att serien säsonger ska släppas i ett bingevänligt svep, då varje säsong står på mer eller mindre egna ben även fast vissa av avsnitten är en aning mer fristående.
 
 
I den tredje säsongen får vi återse Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach och Ayo Edebiri tillbaka i sina roller från de två tidigare säsongerna, när man nu försöker höja nivån på restaurangen ännu ett snäpp - samtidigt som man hela tiden fortsätter att försöka hålla sig flytande och inte behöva stänga igen allt ihop en gång för alla. 
 
Alla tio avsnitt av den tredje säsongen av "The Bear" finns nu tillgängliga hos Disney+.
 
| 17 juli 2024 23:45 |