Serie

Skribent

Alexander Kardelo

4 juli 2024 | 08:00

Prime Video lägger ned underskattad sci-fi-serie efter 2 säsonger

7.1 i betyg på IMDb.
Prime Video lägger ned tv-serien ”Outer Range” efter bara 2 säsonger.
 
Det är tråkiga nyheter för de ungefär tolv personer som tittade, men serien verkar iallafall ha gått hem hos de som gav den en chans. På Rotten Tomatoes var 85% av kritikerna nöjda, och MovieZines tv-redaktör Jonatan Blomberg delade ut 4/5 i betyg:
 
”Underbar sci-fi i både hård och vacker westernmiljö" och "en helt perfekt castad Josh Brolin" lyfts fram i vår recension av första säsongen.
 
Josh Brolin spelar huvudrollen som en ranchägare som slåss för sin mark och sin familj, och upptäcker något mystiskt i Wyomings vildmarker. Säsong 2 av "Outer Range" släpptes i maj i år, och ska ha fått hyfsade tittarsiffror enligt Deadline.
 
När MovieZine intervjuade Brolin inför den andra säsongen förklarade han sin kärlek till projektet med förhoppningen om fler säsonger:
 
- Jag personligen brukar aldrig vilja stanna kvar vid olika projekt längre än jag måste. Men den här serien, både som idé och som upplevelse, är något jag verkligen vill få fortsätta med. För det här blir bara mer och mer spännande ju längre in i handlingen vi kommer. Så jag tror faktiskt att en tredje säsong hade kunnat bli helt fantastisk här!
| 4 juli 2024 08:00 |