Film

Skribent

Alexander Kardelo

19 augusti 2024 | 13:30

Se ”Det slutar med oss” på bio med 50 % rabatt

Få din biobiljett till succédramat för halva priset - så gör du…
Det är inte bara superhjältar och animerat som dominerat på bioduken i sommar. Romantiska dramat ”Det slutar med oss” har under de senaste veckorna seglat upp som en ny favorit, som charmar främst den kvinnliga delen av publiken.
 
”Det slutar med oss” bygger på en TikTok-hajpad roman av Colleen Hoover, och succén har förts över väl även till vita duken. Filmen är just nu den mest sedda i Sverige och har sålt över 100 000 biobiljetter.
 
Blake Lively spelar Lily Bloom, en ung kvinna som påbörjar en relation med snygge kirurgen Ryle. När en gammal barndomskärlek dyker upp i hennes liv och väcker upp gamla rara minnen, får hon se en mörk och svartsjuk sida av Ryle. Romcom-känslan finns där men det är också en film som inte väjer för tunga ämnen som våld i nära relationer, vilket skildras både trovärdigt och respektfullt.
 
Även om filmen förstås nu också är ökänd för dramat bakom kulisserna mellan Blake Lively och hennes regissör och motspelare Justin Baldoni… Den senaste tidens skriverier har överskuggat lite grann de viktiga budskap som ”Det slutar med oss” vill lämna sin publik med.
 
 

Se filmen för halva priset med Biopasset

 
Nu har du hur som helst möjligheten att se ”Det slutar med oss” på bio och kapa biljettpriset med 50%. Hur?
 
”Det slutar med oss” ingår i Biopasset, satsningen som ger medlemmar halva priset på 10-12 handplockade biofilmer varje år. Även ”Sommartider” går att se till halva priset just nu. Biopasset kostar 149 kronor, så om du ser två filmer eller fler under det kommande året har det snart lönat sig.
 
Rabatten gäller på alla biografer som visar filmen. Fler filmer som ingår i nya Biopasset-säsongen kommer avslöjas inom kort.
| 19 augusti 2024 13:30 |