Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 augusti 2024 | 20:15

Dramat bakom kulisserna på "Det slutar med oss" - vad hände egentligen?

Blake Lively och regissören/motspelaren Justin Baldoni påstås vara osams.
Romantiska dramat "Det slutar med oss" är den mest sedda biofilmen just nu. Filmen håvar in pengar åt regissören Justin Baldoni och stjärnan tillika producenten Blake Lively. Den har snart spelat in 100 miljoner dollar och är redan en vinstmaskin.
 
Så varför så mycket sura miner?
 
Skarpsynta fans noterade snabbt att Lively och Baldoni inte ställde upp på några bilder tillsammans under filmens pressturné. De vägrar att synas ihop. Inte nog med det - alla skådisar ska ha avföljt Baldoni på sociala medier. ( vet man att det är illa!)
 
Skämt åsido - vad pysslar de med för mellanstadiefasoner? Det får vi kanske aldrig veta riktigt, men allt fler detaljer och skvaller från inspelningen börjar nu sippra fram.
 
Hollywood Reporter skriver att de två var oense i klipprummet om hur slutresultatet skulle bli. Baldoni och Lively tog fram varsin version av filmen eftersom hon, i rollen som producent, ville ta kontrollen och hade mycket att säga till om.
 
Page Six citerar källor som menar att Baldoni gjorde Blake Lively "obekväm" redan på inspelningen. Han sägs ha skapat en miljö som inte var särskilt trevlig för någon. "Det var inte bara Blake, ingen av skådespelarna tyckte om att jobba med honom", säger en källa.
 
MovieWeb tillägger att det främst handlar om två tillfällen. Dels en kyss-scen mellan karaktärerna Lily och Ryle, som Blake Lively tyckte pågick för länge för hennes smal. Dels att han tydligen skulle ha frågat någon vad Blake Lively vägde, inför en scen där hans karaktär lyfter upp henne. Hon hade just fött barn och tog illa upp av frågan.
 
Deadline berättade tidigare i veckan att Justin Baldoni har anlitat en PR-expert för att bättra på sitt rykte och försöka dämpa alla skriverier. Samtidigt hyllar han Blake Livelys insats i intervjuer och menar att "hon vore den perfekta kandidaten för att regissera uppföljaren".
| 15 augusti 2024 20:15 |