Sponsrat

Skribent

MovieZine

23 augusti 2024 | 21:00

Här kan du streama dokumentären "Svennis" - helt gratis

Filmen om Sven-Göran Eriksson är ständigt engagerande.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Idag släpps dokumentären "Svennis" på Prime Video. Här utlovar man "den otroliga historien om fotbollsvärldens mest oförutsägbara karaktär" för alla nyfikna på Sven-Göran Eriksson.
 
Dokumentären följer uppgången (och den skvallerpress–stämplade nedgången) för Englands före detta förbundskapten Svennis, tillsammans med den rörande berättelsen om hans obotliga cancerdiagnos. Här får tittarna ta del av historier från hans liv, från personer som David Beckham, Wayne Rooney, Roberto Mancini, Kasper Schmeichel, Nancy Dell’Olio och Faria Alam.
 
I MovieZines recension av "Svennis" delade Mattias Blomberg ut 4/5 i betyg. Han hyllar "en engagerande dokumentär om en intressant människa, hans tankar om livet och hans kamp med att acceptera att slutet är nära (...) Känslan av att ta del av något exklusivt är närvarande."
 
Du som testar på Amazons streamingtjänst Prime Video för första gången får en gratis provperiod på 30 dagar. Passa på att streama "Svennis" och mängder andra filmer och tv-serier helt utan kostnad i en månad.

(Ord. pris för ett abonnemang ligger på låga 59 kr per månad.)

Skaffa Prime Video och streama "Svennis" gratis här...
 
Se trailern nedan:
 
| 23 augusti 2024 21:00 |