Film

Skribent

Viktor Eriksson

27 maj 2024 | 21:30

Se "Thriller" spelas in på nytt i Michael Jackson-biopicen

Passande nog är Jafaar Jackson kusligt lik sin farbror.
Just nu pågår inspelningarna för fullt av den kommande biopicen "Michael" om popstjärnan Michael Jackson. I samband med det har People publicerat flera smygtagna bilder från inspelningarna i Los Angeles som visar att inspelningsteamet nyligen återskapat musikvideon för "Thriller". 
 
Den 14 minuter långa videon från 1983 regisserades av John Landis och har återkommande kallats för världens mest kända och inflytelserika musikvideo.
 
I bilderna från nyinspelningen går det att se Michael Jacksons brorson Jafaar Jackson spela sin farbror iförd samma ikoniska röda jacka som har i videon. Även om "Thriller"-videon till stor handlar om att de döda kommer tillbaka till livet så är det mest spöklika i bilderna förmodligen hur lik Jafaar Jackson är sin farbror. 
 
 
I bilderna går det också se skådespelerskan som spelar Ola Ray från den ursprungliga Thriller-videon. Det är dock än så länge okänt vem hon är. Andra bilder visar också inspelningen av dansnumret som Michael Jackson gör med de odöda. Kolla in samtliga bilder via Peoples egen sajt.
 
"Michael" är planerad att ha premiär under 2025. I väntan på filmen kan du spana in originalvideon för Thriller nedan. 
 
| 27 maj 2024 21:30 |