Film

Skribent

Andreas Samuelson

4 augusti 2024 | 18:00

Släng dig i brunnen! Läskigt värre i trailern till skräckfilmen ”The Well”

Något fasansfullt väntar nere i brunnen när ”Terrifier 2”-hjältinnan Lauren LaVera besöker en avlägsen, italiensk by i ”The Well”. Se den läbbiga trailern här.
Sist såg vi henne bekämpa Art the Clown i ”Terrifier 2” och hon dyker även upp i den kommande trean. Men först får vi se Lauren LaVera stöta på andra typer av hemskheter i italienska, engelskspråkiga skräckfilmen ”The Well”.
 
Här spelar hon amerikansk konstrestauratör som reser till en italiensk, avlägsen by för att återställa en medeltida tavla. Dottern till uppdragsgivaren varnar dock för att det vilar en förbannelse över tavlan och att en häxa dricker turisters blod för att hålla sig evigt ung.
 
Filmen är regisserad av Federico Zampaglione och i andra roller ser vi Claudia Gerini (”John Wick: Chapter 2”), Giovanni Lombardo Radice (”Cannibal Ferox”), Linda Zampaglione ("Time Is Up”), Jonathan Dylan King (”From Scratch”), Yassine Fadel (”Kidnapping Mr. Heineken”) och Melanie Gaydos (”Insidious: The Last Key”).
 
Filmen har fått ett fint mottagande av kritiker och trailern ger vibbar av en blodig, läskig och seriös rysare utan att avslöja allt för mycket.
 
Filmen hade premiär på spanska skräckfestivalen i Sitges innan den kom på vanlig bio i Italien i juli. Nu släpps den digitalt på amerikanska marknaden i september och vi hoppas att den även kommer hit till Sverige så småningom.
 
Se trailern nedan:
 
| 4 augusti 2024 18:00 |