RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

10 september 2024 | 09:30

Sony ryktas skrota "Beyond the Spider-Verse" - och börjar om

Den tredje animerade "Spider-Man"-filmen kommer bli rejält försenad.
Den tredje filmen i "Spider-Verse"-sagan med Miles Morales i fokus har stött på enorma hinder.
 
The Insneider skriver att "Sony har skrotat det mesta av filmen av kreativa anledningar". Det innebär sannolikt att filmen inte kommer bli klar förrän 2027.
 
Ryktet följer efter rapporter om att animatörerna på de första två "Spider-Verse"-filmerna var missnöjda med sina arbetsförhållanden och tajta deadlines. Filmerna blev ursnygga och stora bioframgångar, men bakom kulisserna puttrade det av missnöje.
 
Något gott kommer ut det här iallafall: animatörerna slipper stressa och får gott om tid på sig att se till att trilogins sista del håller måttet.
 
"Spider-Man: Into the Spider-Verse" släpptes 2018, och introducerade oss för en annan ung hjälte bakom den bekanta masken. Uppföljaren "Spider-Man: Across the Spider-Verse" kom 2023, och då talades det om ett avslut i "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" redan 2024.
 
Uppdatering: Ryktet förnekas av filmernas kompositör Daniel Pemberton. I ett inlägg på X skriver han: "Kan ni tänka er att det ibland finns saker på internet som inte är helt korrekta?"
 
| 10 september 2024 09:30 |