Serie

Skribent

Alexander Svensson

25 augusti 2024 | 10:30

"Ted Lasso" kommer tillbaka - Warner jagar skådespelare för en fjärde säsong

Skådespelarkontrakt är tydligen knepiga...
Ted Lasso” ser ut att komma tillbaka! Komediserien om en överdrivet gladlynt tränare i amerikansk fotboll som får jobbet att coacha ett brittiskt fotbollslag är fortfarande en av Apple TVs stora succéer. Efter många om och men ser det nu ut som att serien fortsätter, och får en fjärde säsong.
 
Deadline rapporterar nämligen att Warner Bros. Television, som producerar serien, har påbörjat arbetet med att få tillbaka seriens skådespelare för en ny säsong. Tre av dem, Brett Goldstein, Hannah Waddingham och Jeremy Swift är tydligen mer eller mindre kontraktuellt bundna att dyka upp, medan övriga skådespelare behöver anställas på nytt då deras kontrakt gått ut. Sannolikt är dock Jason Sudeikis, som spelar Ted Lasso och skapade serien, redan ombord. 
 
Skådespelarna i “Ted Lasso” har tidigare uttryckt entusiasm inför att göra en fjärde säsong, så förhoppningsvis är de inte alltför svårfångade, och inspelningen kan dra igång under 2025. De tre tidigare säsongerna av “Ted Lasso” finns att se på Apple TV+.
| 25 augusti 2024 10:30 |