Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 augusti 2024 | 09:00

Bill Skarsgårds sjuka diet för att bli actionhjälte: Åt bara råbiff och råa ägg

Rollerna i "Boy Kills World" och "The Crow" krävde sina uppoffringar.
Bill Skarsgård höll sig till en strikt diet inför sina senaste actionhjälte-roller. Det avslöjar "The Crow"-regissören Rupert Sanders i en ny intervju.
 
Råbiff och råa ägg stod på menyn, samtidigt som den svenske skådespelaren undvek all socker och alkohol. Han följde den strikta dieten för att bygga muskler till inspelningen av actionpackade "Boy Kills World" och fortsatte med den, plus samma rigorösa träningsplan, inför arbetet med "The Crow".
 
- Jag kunde ta med Bill på middag och beställa åt honom för jag visste alltid att han åt samma sak. Det var i princip råbiff och råa ägg. Han var på gymmet ofta. Han åt väldigt hälsosamt och fick oss andra att skämmas när vi tryckte i oss burgare och varmkorv under sena arbetskvällar i den tjeckiska sommaren, säger Sanders.
 
Skarsgård ser till att visa upp sin superkropp både i actionpackade hämndrullen "Boy Kills World" och i nya goth-rysaren "The Crow", där han spelar odödliga hämnaren Eric Draven.
 
- Jag hade redan tränat en hel del med min tränare. Men jag ville inte bli för stor heller. Det var knepigt för The Crow ska vara tippad, men inte karaktären Eric. Han fick inte heller vara för smal. Så vi jobbade mycket med vikter och åt mycket protein, förklarar Bill Skarsgård.
 
Först efter avslutad inspelning passade han på att unna sig - en bärs.
 
- Jag älskade vad jag åt, så jag behövde aldrig fuska. Jag åt inget socker men jag är ingen godiskille heller. Jag antar att mitt största fusk blev en öl med alkohol. Jag firade efter inspelningen, säger han.
 
Resultatet får vi se på bio den här veckan när "The Crow" släpps i Sverige 30 augusti.
| 25 augusti 2024 09:00 |