Serie

Skribent

Martin Persson

15 oktober 2024 | 11:40

Tom Hardy vill ha 45 miljoner dollar för att medverka i Guy Ritchies nya serie

Den brittiske skådisen lär skratta hela vägen till banken med råge.
Guy Ritchie är snart igång igen.
 
Regissören är lika flitig som alltid och rapporteras nu jobba med Paramount för att sammanställa en produktion om två generationer med familjearv, intriger och förräderi. Massa bråk om pengar, gangstrar och tuffa fixare är inblandade och kanske kan vi något i stil med succéfilmen- och serien ”The Gentlemen” igen?
 
”The Associates” är arbetstiteln för serien, som utvecklas i samråd med Paramount.
 
Skådespelarensemblen som är omtalade för projektet är en minst sagt imponerande skara. Tom Hardy, Helen Mirren och Pierce Brosnan är enligt Deadline alla aktuella för serien.
 
Tom Hardy sägs spela huvudrollen och enligt filmjournalisten Jeff Sneider ska hans arvode inte vara blygsamt.
 
45 miljoner dollar för de tre planerade säsongerna av serien verkar det vara som gäller och möjligen en fjärde säsong om man vill fortsätta serien. Detta blir då 15 miljoner per säsong.
 
Det kan anses konstigt att en stor filmstjärna som Hardy har tid att medverka i huvudrollen för en serie i flera säsonger, men Sneider menar här att arbetet är noga anpassat så att Tom Hardy ska kunna spela in sina delar av serien på bara ett par månader.
 
Något släppdatum för ”The Associates” finns än så länge inte, men håll utkik för mer info! Tom Hardy dyker upp härnäst i "Venom: The Last Dance" som har biopremiär den 23 oktober.
| 15 oktober 2024 11:40 |