Film

Skribent

Alexander Svensson

24 juli 2024 | 22:36

Trailer: Färgglatt rymdröj med Cate Blanchett i "Borderlands"

Sommarens tv-spelsadaption är här!
Du har gråtit till "The Last of Us". Du har skrattat till "Fallout". Du har fått mardrömmar av "Super Mario Bros" (live-action-filmen). Nu är det dags för nästa tv-spelsadaption, i form av "Borderlands"!
 
"Borderlands" utspelar sig på planeten Pandora ute i en ospecificerad del av rymden. Pandora har tidigare styrts av mäktiga företag, men i takt med att de lämnade planeten så har den istället tagits över av allehanda banditer och skojare som ägnar sig åt att leta skatter och bli uppätna av något av planetens många hungriga monster. 
 
I "Borderlands" får vi följa en liten skara äventyrare som ger sig ut i Pandoras vilda värld på jakt efter dottern till universums mäktigaste man. Våra hjältar är magiska Lilith (Cate Blanchett), soldaten Roland (Kevin Hart), forskaren Tannis (Jamie Lee Curtis), demoleringsexperten Tiny Tina (Ariana Greenblatt), hennes muskulösa kompanjon Krieg (Florian Munteanu) och pratglade roboten Claptrap (Jack Black). Bakom kameran står Eli Roth.
 
En ny trailer för "Borderlands" har nu letat sig ut på nätet. Se den nedan. Premiär blir det den 9 augusti, alltså om bara ett par veckor.
 
| 24 juli 2024 22:36 |