trailer

Skribent

Niclas Ohlsson

25 oktober 2024 | 07:50

Trailerpremiär: En djävulsk kultklassiker från 1999 blir serie på Prime Video

1999 års romantiska dramathriller “En djävulsk romans” får en helt ny remake i serie-format, och det finns nu en trailer ute.
I den nya trailern av serien med samma namn som den ursprungliga filmen "En djävulsk romans", får vi lära känna ett nytt styvsyskonpar göra vad de gör bäst, manipulera och förgöra.
 
Ungefär som originalfilmen syftar TV-remaken till att utmana de sociala strukturer i vårt fragila samhälle med en spännande och modern inställning.
 
De två styvsyskonen Caroline (Sarah Catherine Hook) och Lucien (Zac Burgess) går på en högskola i Washington D.C. och har arbetat hårt för att klättra på den sociala trappan på campus. Efter en grumlig incident gör de båda allt som krävs för att behålla den status de har uppnått och siktet är inställt på att förföra vicepresidentens dotter.
 
I en tid av tv-remakes av filmer, verkar “En djävulsk romans” vara ett logiskt projekt. Serier och filmer om highschool har aldrig misslyckats med att fängsla tittarna, inte heller om de innehåller lika mycket sex och intriger som första filmen gjorde.

Efter succén av den första filmen kom även två uppföljare. Som uppföljare ofta gör så bleknade de i jämförelse med den första filmen.
 
Detta kommer bli det tredje försöket med en tv-serie baserad på filmen “En djävulsk romans värld” från 1999. Uppföljaren “En djävulsk romans 2” från 2000, med Amy Adams som ersatte Sarah Michelle Gellar som Kathryn Merteuil, var ursprungligen en serie innan den redigerades om till en långfilm. Gellar  återupptog senare sin roll som Kathryn 2016 för piloten "En djävulsk romas", som tillslut inte beställdes som serie.

Hur tror ni att det kommer gå för serien?

Premiärdatum 21 november på Amazon Prime Video.
 
| 25 oktober 2024 07:50 |