Serie

Skribent

Alexander Svensson

26 juli 2024 | 20:34

Trailer: Mörkret lägger sig över Midgård i "Sagan om ringen: Maktens ringar"

Återvänd till Midgård för en mörkare andra vända i Prime Videos dyraste serie någonsin.
Säsong två av “Sagan om ringen: Maktens ringar” är en av årets största seriepremiärer, och nu är det inte långt kvar. För att uppmärksamma alla på det faktumet har Prime Video nu släppt en episk trailer där vi får en försmak av kriget som kommer till Midgård.
 
Säsong 2 av “Maktens ringar” tar vid där den första slutade. Sauron är avslöjad, och har anlänt i Mordor, som nu blivit det dystra ödeland vi alla känner och älskar. Bland alverna så kämpar Galadriel för att få sitt folk att inse att ett mörkt hot är i antågande, medan vissa av hennes allierade förleds av mörka frestelser. Samtidigt blossar en konflikt upp bland människorna i Numenor, och i öst färdas en trollkarl och två pseudo-hobbits mot landet Rhun.
 
Stor nyhet i säsong 2: Galadriel har fått en cool häst.
 
Amazon har bränt pengar som aldrig förr på att väcka varenda tillgänglig paragraf av Tolkiens appendix till liv, och att det är påkostat syns. Mörkt kommer det också bli: seriens showrunners har utlovat en säsong där Sauron står i centrum.
 
Bland återvändande skådespelare syns Charlie Vickers, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo, Markella Kavenagh, Daniel Weyman, Charles Edwards, Lloyd Owen och Benjamin Walker. Nya ansikten för säsongen är bland andra Ciarán Hinds (“Rome”), Rory Kinnear (“The Ministry of Ungentlemanly Warfare”) och Sam Hazeldine (“The Last Duel”) som tar över rollen som Adar från Joseph Mawle,
 
Sauron vet vad som gäller: vill man lura en alv måste man klä sig som en alv.
 
Se den nya trailern för “Sagan om ringen: Maktens ringar” nedan. Premiär blir det den 29 augusti, på Prime Video.
 
| 26 juli 2024 20:34 |