Trailer

Skribent

Martin Persson

23 oktober 2024 | 16:20

Äntligen! Apples succéserie ”Severance” är snart tillbaka - kolla in första trailern till säsong 2

Väntan var lång, men snart får vi åter stifta bekantskap med Adam Scott och fler tätnande mysterier. Den 17 januari är det dags!
”Severance” var en klar favorit när den släpptes och jag skulle nog inte gå för långt med att säga att det är en av mina personliga favoritserier.
 
Den spännande och smarta scifi-thrillern om en kontorsarbetare i en futuristisk värld där man kontrollerar folks minnen och som utvecklas till en surrealistisk detektivberättelse med fantastiska twister, är en klart välskriven, välskådespelad och med perfekt tempo berättad thriller.
 
”Severance” är på IMDb välförtjänt placerad på 250 listan över tidernas bästa serier och nominerades till en lång rad Emmys, bland annat Bästa dramaserie, samt nomineringar till flera av skådespelarnas lysande insatser. Adam Scott och Christopher Walken fullständigt briljerar i sina rolltolkningar.
 
Säsong 2 tar vid där den fösta slutade med sina nagelbitande twister och vi får åter stifta bekantskap med Adam Scotts karaktär Mark, John Turturros Irving och Britt Lowers Helly med flera.
 
Ta en titt på den nya och i vanlig ordning skruvade trailern nedan. Kort, koncis och totalsjukt i Kubricks anda.
 
Säsongen har premiär den 17 januari på Apple TV+.
 
| 23 oktober 2024 16:20 |