Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

8 juli 2024 | 19:30

Magi och mörker möts i första trailern till "Agatha All Along"

Agatha Harkness återvänder och ställer till med kaos i Marvels uppföljare till "WandaVision".
Som en del av marknadsföringen avslöjade Disney flera olika titlar för serien, innan de slutligen bekräftade att det var "Agatha All Along". Och nu är första trailern här för att bekräfta uppgiften.
 
"Agatha All Along" är ett av de planerade MCU-projekt som fick behålla 2024 som sitt startår, och av trailern att döma är jag mycket glad för det.
 
Kathryn Hahn (som förstås återvänder i rollen som Agatha) är i högform och det vibbar en hel del av "WandaVision". Vilket inte är särskilt konstigt eftersom skaparen Jac Shaeffer är tillbaka bakom styrkvasten även den här gången.
 
Kolla in trailern här:
 
Enligt Disneys officiella beskrivning av "Agatha All Along" är Agatha Harkness nedstämd och utan krafter efter att en misstänksam tonårig gothare hjälper henne att bryta sig loss från en förvrängd förtrollning. Intresset väcks när han ber henne att ta med honom på den legendariska Häxornas väg, en magisk serie prövningar som belönar en häxa med det de saknar. Om de överlever. Tillsammans samlar Agatha och den mystiske tonåringen ihop en desperat häxgrupp och ger sig av ner, ner, ner för vägen...
 
Förutom Kahtryn Hahn i titelrollen, får vi även bland andra se underbara Aubrey Plaza som en krigarhäxa och Joe Locke som den mystiske tonåringen.
 
De två första avsnitten av "Agatha All Along" landar på Disney+ den 19 september.
 

Läs också: Se första bilden från Marvels “Agatha All Along”

 
| 8 juli 2024 19:30 |