Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

8 juli 2024 | 18:00

Paul Mescal är redo för strid i ny poster till "Gladiator II"

Dessutom är det inte långt kvar innan första trailern är här.
I november har "Gladiator II" premiär och PR-maskinen har ökat sitt tempo. Nyligen fick vi ett gäng snygga bilder, och i morgon är det äntligen dags för den första trailern. Men i väntan på den så har vi fått en aptitretare i form en sprillans ny poster.
 
På bilden ser vi Paul Mescal stötta sig på ena knäet och sanda in sina händer, gissningsvis inför en hård strid i gladiatorarenan. Kanske är det Pedro Pascal som står i ringens motsatta ända? Stilig poster är det, i vilket fall.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I "Gladiator II" har unge Lucius (i första filmen spelad av Spencer Treat Clark) blivit vuxen och skaffat sig familj i Numidia. När generalen Marcus Acacius (Pascal) invaderar landat tillfångatas Lucius och tvingas till slaveri. Inspererad av Maxiumus (Russel Crowes karaktär i ettan) blir Lucius själv en gladiator, och börjar sätta sig emot de nuvarande kejsarnas styre.
 
Förutom Mescal och Pascal ser vi bland annat Denzel Washington som vapenhandlaren Macrinus, och Connie Nielsen repriserar sin roll som Lucius mamma Lucilla.
 
"Gladiator II" går upp på svenska biografer den 15 november.
 

Läs också: Känner du igen svenske skådespelaren i "Gladiator 2"?

 
| 8 juli 2024 18:00 |