Serie

Skribent

Alexander Svensson

27 juli 2024 | 06:44

Trailerpremiär: Se hur Dexter blev mördare i nya "Dexter: Original Sin"

En av serievärldens mest ikoniska karaktärer återvänder, den här gången som ung!
Populära seriemördaren Dexter är tillbaka i år, fast den här gången är han yngre. Vi får nämligen se Dexters första år som vigilante/mördare i prequelserien “Dexter: Original Sin”, och nu har vi en första trailer att gotta oss åt.
 
“Dexter: Original Sin” följer en ung Dexter femton år innan originalserien. Han har en impuls att döda som han inte kan hålla tillbaka. För att hjälpa honom tränas han upp i mördandets konst av sin far, polisen Harry Morgan, med villkoret att han bara fimpar de som verkligen förtjänar det.
 
Patrick Gibson (“Shadow and Bone”) tar över rollen som Dexter Morgan från Michael C. Hall, som spelade karaktären i originalseriens åtta säsonger. Hall kommer däremot höras, då han spelar karaktärens inre röst. Som farsan Harry ser vi Christian Slater (“Mr. Robot”) och som systern Debra blir det Molly Brown (“Senior Year”). Även Sarah Michelle Gellar, känd och älskad från “Buffy” har en roll i serien.
 
Se den första trailern till “Dexter: Original Sin” nedan. Serien, som består av 10 avsnitt, kommer i Sverige att finnas tillgänglig på SkyShowtime när den släpps senare i år.
 
| 27 juli 2024 06:44 |