Serie

Skribent

Alexander Svensson

27 juli 2024 | 06:30

Ny "Dexter"-uppföljare bekräftad - Michael C. Hall återvänder

Efter "New Blood" kommer Michael C. Hall tillbaka som Dexter Morgan i ännu en uppföljare till det hyllade thrillerfenomenet.
En stor nyhet från årets San Diego Comic-Con: Michael C. Hall återupplivar ännu en gång sin ikoniska karaktär Dexter Morgan för en ny tv-serie, den här gången med titeln “Dexter: Resurrection”.
 
Vad “Dexter: Resurrection” handlar om fick vi inte veta, utan bara att den utspelar sig i modern tid och att Hall som sagt gör repris på sin roll. Det här blir andra gången Hall återvänder som Dexter efter originalseriens slut. Första gången var i “Dexter: New Blood” som kom 2021 och fick blandat mottagande.
 
Den ursprungliga “Dexter” gick i åtta säsonger hos Showtime, och var omtyckt av kritiker och dessutom en stor publikfavorit. Den handlar om Dexter Morgan, som är kriminalanalytiker på dagen och seriemördare på natten.
 
När “Dexter”-panelen ändå var igång passade man på att bekräfta att Hall även kommer återvända i kommande prequelserien (ja, det finns en sån) "Dexter: Original Sin" om en ung Dexter. Där kommer han dock bara göra en berättarröst, och karaktären Dexter spelas av Patrick Gibson (“Shadow and Bone”). Men i “Resurrection” kommer vi alltså både få se och höra Hall.
 
“Dexter: Resurrection” siktar på premiär sommaren 2025.
| 27 juli 2024 06:30 |