Serie

Skribent

MovieZine

28 augusti 2024 | 09:25

24 nya serier och filmer på väg till Prime Video i september

Jason Statham är tillbaka med sin bästa actionfilm på 15 år, och svenska zombies vaknar till liv i Norge.
Prime Video laddar nu för säsongspremiären av "Sagan om ringen: Maktens ringar", som är tillbaka imorgon torsdag. Den storslagna andra säsongen kommer släppa nya avsnitt varje torsdag.
 
Men streamingtjänsten har fler spännande premiärer på väg i september. Jason Statham ger sig ut på hämnduppdrag i "The Beekeeper", filmen som kallats för hans bästa på 15 år.
 
Dessutom släpps det norska zombiedramat "Hanteringen av odöda", där människor som gått bort plötsligt vaknar till liv igen. Danska succéserien "Den som dräper" återvänder med en säsong 4 och i Blumhouse-rysaren "Imaginary" får skräckfantasten se vad som händer när en nallebjörn från barndomen bestämmer sig för att hämnas.
 
Vi får också se Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May ta farväl i ett fartfyllt sista äventyr i "The Grand Tour: One For The Road". Kolla in höjdpunkterna här under och hitta ännu fler premiärdatum längst ned i artikeln.
 
 

The Beekeeper - 6 september

 
Nu kommer Jason Stathams senaste actionrulle ut på streaming. När en godhjärtad hyresvärdinna begår självmord efter att ha fallit offer för nätfiske, ger sig den före detta "beekeeper"-agenten Adam Clay ut på en brutal uppdrag för att hämnas på de skyldiga.
 
 

The Grand Tour: One For The Road - 13 september

 
Under sitt allra sista Grand Tour-äventyr ignorerar Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May instruktionerna de fått från Mr. Wilman och ger sig iväg till Zimbabwe i tre bilar de alltid drömt om att äga – en Lancia Montecarlo, en Ford Capri 3-litre och en Triumph Stag. Trion ger sig ut på en fantastisk roadtrip genom de vackra, och ibland utmanande, landskapen som leder till ett känslomässigt avslut på en märkligt bekant ö.
 
 

Ingebrigtsen: Born to Run - 20 september

 
Följ med in i Ingebrigtsen-brödernas värld, en trio som satt norska atleter och medeldistanslöpning på kartan och som med sina imponerande prestationer och karismatiska personligheter fångat publikens uppmärksamhet. I denna ärliga och underhållande dokumentärserie får tittare en unik insyn i brödernas liv och får följa Henrik, Filip och Jakob tillsammans med sina familjer. 
 
 

Hanteringen av odöda - 21 september

 
Norsk rysare baserad på John Ajvide Lindqvists roman. En varm sommardag i Oslo vaknar de döda. Tre familjer hamnar i ett oförståeligt kaos när deras kära kommer tillbaka till livet. Men vilka är de och vad är det de vill? 
 
 

Den som dräper (säsong 4) - 27 september

 
Psykologen och profileraren Louise Bergstein blir tilldelad ett mordfall med en brutal avrättning av en ung gängmedlem i Köpenhamn. Det blir startskottet för ett spektakulärt mordmysterium som sträcker sig över hela Öresundsregionen och djupdyker i frågor som “när har gärningsmän avtjänat sina straff?”
 
 

Imaginary - 29 september

 
Skräck. Jessica flyttar tillbaka till sitt barndomshem. I huset finns nallebjörnen Chauncey kvar från när Jessica var liten. Yngsta styvdottern, Alice, hittar Chauncey och börjar leka med honom. När lekarna blir mer och mer brutala visar det sig att Chauncey inte bara är på låtsas och framförallt är han förbannad för att han blev övergiven många år tidigare... Nu är det dags för hämnd.
 
 

Fler premiärer på Prime Video i september:

 
● The Iron Claw - 2 september
● Batman & Robin - 4 september
● Batman Begins - 4 september
● The Dark Knight - 4 september
● The Dark Knight Rises - 4 september
● Batman v Superman: Dawn Of Justice - 4 september
● The Batman - 4 september
● The Lego Batman Movie - 4 september
● Joker - 4 september
● Den gränslöse - 4 september
● Silent Night - 9 september
● Interstellar - 13 september
● Final Destination - 16 september
● Final Destination 2 - 16 september
● Final Destination 3 - 16 september
● Final Destination 5 - 16 september
● Beetlejuice - 25 september
● Wonder Woman - 25 september
| 28 augusti 2024 09:25 |