Serie

Skribent

Alexander Kardelo

29 september 2024 | 19:30

"Våra bästa år"-stjärnan har dött - var med i över 4200 avsnitt

Drake Hogestyn har spelat John Black sedan 1986.
Den amerikanske skådespelaren Drake Hogestyn gick bort igår (28 september) efter cancer i bukspottkörteln, skriver Variety. Han blev 70 år gammal.
 
Hogestyn påbörjade sin tv-karriär i serien "Seven Brides for Seven Brothers" år 1982. Han har medverkat i några tv-filmer innan han år 1986 dök upp i Salem i såpan "Våra bästa år" för första gången. Sedan dess har han spelat rollen som John Black i hela 4289 avsnitt, under 38 års tid.
 
 
”Det är med tunga hjärtan som vi meddelar att Drake Hogestyn har gått bort. Han fick sitt livs största utmaning när han diagnostiserades med cancer i bukspottskörteln, men han mötte utmaningen med otrolig styrka och beslutsamhet”, skriver familjen i ett uttalande.
 
”Efter en otrolig kamp gick han fridfullt bort omgiven av sina nära och kära. Han var den mest fantastiska make, far och skådespelare. Han älskade att uppträda för "Våra bästa år"-publiken och att dela scenen med de bästa skådespelarna, besättningen och produktionsteamet i branschen. Vi älskar honom och vi kommer att sakna honom under alla Våra bästa år.”
 
Idag, den 29 september, skulle Drake Hogestyn ha fyllt 71 år.
 
| 29 september 2024 19:30 |