Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 oktober 2024 | 08:00

Will Smiths pruttar tvingade filmteamet att utrymma - i 3 timmar

Inspelningen av "Men in Black" låter som en stinkande mardröm...
Mycket kan man säga om skådespelaren, artisten och Oscarsvinnaren Will Smith. Att han var en pruttare av rang var dock nytt för oss.
 
Det är något som hans kollegor dessvärre fick erfara redan på inspelningen av "Men in Black" år 1997. Regissören Barry Sonnenfeld, fortfarande omskakad efter 27 år, minns en särskild incident som utspelades i en futuristisk bil:
 
- Vi var tvungna att ta dit en stege, som den man använder när man går på ett flygplan. Vi fick upp dem, vi satte dem i bilen och vi var redo att filma. De var helt instängda där, och det finns lås så att de inte ska kunna öppna och falla ut. Jag säger "rulla kameran!" Och plötsligt hör jag Will Smith: "Å herregud. Jag är ledsen, Tommy. Baz, hämta stegen!"
 
Tommy Lee Jones ska ha försäkrat Will Smith om att "det är ingen fara", men rusade ned för stegen så fort han fick chansen. Anledningen - en rejäl brakare.
 
- Will Smith är en pruttare. Vissa människor är så. Och man vill verkligen inte vara instängd på en liten yta med en Will Smith-fjärt. Man vill inte ens sitta bredvid honom på Disneyland, berättar Barry Sonnenfeld enligt EW.com.
 
- Vi behövde utrymma inspelningen i ungefär tre timmar. Han är en underbar kille. Men han fiser.
| 3 oktober 2024 08:00 |