Serie

Skribent

Viktor Eriksson

31 juli 2024 | 15:00

“Yakuza”-chefen skrek när han såg nya tv-serien “Like a Dragon: Yakuza”

“Like a Dragon: Yakuza” har premiär på Prime Video i oktober.
Masayoshi Yokoyama är chef för spelutvecklaren Segas Ryu Ga Gotoku Studio och har varit manusförfattare och senare producent för vartenda spel i “Like a Dragon”-serien (tidigare känd som “Yakuza”-serien).
 
I en ny video som publicerats av Sega själva berättar Masayoshi Yokoyama att han skrek när han fick se första avsnittet av Prime Videos kommande tv-serie “Like a Dragon: Yakuza” som är baserat på spelserien.
 
– Det kommer en stor överraskning i slutet av första avsnittet, säger Masayoshi Yokoyama.
 
– När jag såg slutet, så kunde jag inte låta bli att skrika. Jag ställde mig upp på mitt kontor eftersom jag var så engagerad i dramats vändning. Mina händer skakade medan jag rökte i vårt rökrum efteråt. Så omskakad var jag. Jag tyckte det var fantastiskt.
 
Enligt Masayoshi Yokoyama borde den kommande tv-serien både vara tillgänglig för fans av “Like a Dragon”-serien såväl som nykomlingar.
 
– Aspekter av originalets känsla finns överallt. Fansen som älskar den ursprungliga historien kommer att förstå. För själva andan finns där.
 
– Om du inte kört spelen så kommer det vara en ny värld. Om du känner till den sedan tidigare så kommer du flina förtjust hela tiden.
 
“Like a Dragon: Yakuza” har premiär på Prime Video den 24 oktober.
 
| 31 juli 2024 15:00 |