Film

Skribent

Andreas Samuelson

23 juli 2024 | 19:30

Anna Faris kan tänka sig återvända som Cindy i ”Scary Movie 6” - på ett villkor

Stjärnan som blev känd i rollen som Cindy i parodifranchisen är öppen för att återvända. Men hon har ett - eller egentligen två - krav.
Anna Faris var tämligen okänd när hon spelade hjältinnan Cindy Campbell i ”Scary Movie”, en parodi på ”Scream” och liknande filmer. Faris upprepade rollen i tre uppföljare men har även medverkat i filmer som ”Lost in Translation”, ”Brokeback Mountain”, ”The Dictator” samt TV-serien ”Mom”.
 
Efter att det tidigare i år annonserades att man planerar att göra en sjätte film i serien ställs nu frågan om Faris, som hoppade över den femte (och minst framgångsrika) filmen, kommer att återvända.
 
I en intervju med People säger Faris skämtsamt att pengar skulle kunna avgöra om hon spelar Cindy igen - men även motspelaren Regina Hall, som spelade bästa väninnan Brenda.
 
- Jag skulle älska att jobba med Regina igen. Jag bara älskar henne så mycket. Vi brukade få varandra att fnissa hela dagen lång. Regina Hall skulle vara mitt svar. Och pengar. Men mest allt Regina!
 
Även om hon hoppade över del fem, som många anser vara den sämsta just på grund av hennes och Halls frånvaro, så hyser hon stor kärlek till franchisen:
 
- Jag älskar den franchisen. Det var som mitt bootcamp, min början. Om det finns en high school-jämförelse för min erfarenhet av att växa upp, så spelade de fyra filmerna en viktig roll i mitt liv när det gäller att lära mig hur man använder rekvisita, ramlar, får ett slag i huvudet, ha blodampuller i munnen och sedan spotta ut dem vid en lämplig tidpunkt framför kameran.
 
Vi håller tummarna för att vi får se Cindy och Brenda - de roligaste i hela franchisen - återvända i ”Scary Movie 6”. Du kan nu se Faris i actionkomedin "My Spy: The Eternal City”.
| 23 juli 2024 19:30 |