Film

Skribent

MovieZine

10 oktober 2024 | 08:40

Anne Hathaway ber om ursäkt för sitt beteende under skämmig intervju från 2012

Skådespelerskan ber personligen om ursäkt för den kortfattade och tafatta intervjun hon gjorde med en norsk journalist.
Norska journalisten Kjersti Flaa är inte känd för att ha tur med intervjuer, “skämmiga” stunder poppar upp här och där. Under sommarens kontroverser runt Blake Lively och hennes film "Det slutar med oss" delade Flaa en äldre intervju med en gravid Blake Lively där hon grattar Lively för hennes, "lilla klump”, och Lively svarar tillbaka, “Grattis till din lilla klump". Vid intervjun var Flaa inte gravid och dessutom infertil.
 
Nu har en gammal intervju från 2012 dykt upp, från en pressträff för musikalen "Les Misérables" med Anne Hathaway där det snabbt blev det vi idag kallar lite cringe.
 
"Jag tänkte fråga om du vill göra den första frågan i sång. Jag sjunger frågan för dig, sedan sjunger du tillbaka svaret", började Flaa.
 
Hathaway svarade: "Nja, jag kommer inte att göra det men du är mer än välkommen att sjunga."
 
Sedan frågar Flaa Hathaway om det var mer passionerad kärlek i tiden som "Les Misérables" utspelar sig i och “om de offrade sig mer för kärleken än vi gör idag.”
 
Hathway svarar med ett enkelt, “Nej”.
 
Journalisten frågar om Hathaway kommer ihåg sin första förälskelse. Hathaway ger tafatt “Ehm, nej”, som svar. De skakar hand och avslutar intervjun.
 
Nu när intervjun fått spridning så bad Hathaway om ursäkt via e-mail från sin egna publicist.
 
Det har inte delats exakt vad som skrivits i mejlet, men Hathaway förklarade vad hon själv gick igenom under den perioden och bad om ursäkt. Flaa säger sig ha blivit tårögd.
 
"Det var så rörande" säger hon i en Youtube-video. "Bara att tala om det gör mig tårögd, jag var bara så tacksam för att hon gjorde det. Och det var ett väldigt personligt meddelande. Vi bestämde att jag inte skulle dela med mig exakt vad som stod i mejlet, men jag ville dela med mig av det hon gjorde."
 
Jasmine Karam
 
| 10 oktober 2024 08:40 |