Serie

Skribent

Viktor Eriksson

21 augusti 2024 | 17:00

Dags för revansch? Victoria Beckham får egen dokumentärserie på Netflix

Oklart om den kommer att skildra “Spice Girls”-medlemmens “arbetarklassbakgrund”.
En av förra årets mest uppmärksammade dokumentärer var Netflix serie “Beckham”, om den kända fotbollsspelaren David Beckham. I ett viralt klipp från dokumentären går det att se hur David Beckham härsknar till när hans fru, Victoria Beckham, säger att de båda kommer från hem där de jobbade väldigt hårt och refererar till sin egen familj som "arbetarklass". Detta får David Beckham att uppmana henne att berätta vad för bil hennes pappa skjutsade henne till skolan i. Varpå Victoria Beckham svarar: en “Rolls-Royce”.
 
Men nu har det kanske blivit dags för Posh Spice att få lite upprättelse? Variety rapporterar nämligen att även hon ska få en egen dokumentärserie på Netflix. Serien, som än så länge inte har något namn, kommer att följa Victoria Beckhams resa från den ikoniska popgruppen Spice Girls till att senare bli en maktfaktor inom modevärlden. Det är oklart om den nya dokumentärserien i större utsträckning också kommer att beröra de rykten som nämns kort i "Beckham" om att hennes man skulle haft förhållanden med andra kvinnor under deras äktenskap.  
 
Det är också oklart när dokumentärserien kommer att ha premiär. Den produceras i vilket fall av David Beckhams eget produktionsbolag Studio 99, som också producerade hans dokumentärserie “Beckham”.
| 21 augusti 2024 17:00 |