Film

Skribent

Niclas Ohlsson

23 oktober 2024 | 22:15

Daisy Ridley ger ett lovande besked: "Nya Star Wars-filmen går framåt"

Daisy Ridley hintar om att det händer saker bakom kulisserna på "Star Wars: New Jedi Order".
Vi har tidigare berättat om de rykten som florerat runt produktionen av den nya Star Wars-filmen.
 
Manus som inte duger åt Lucafilms VD Kathleen Kennedy, Steven Knights frånvaro på grund av sin egen filmatisering av "Peaky Blinders". Osäkerhet kring regissören Sharmeen Obaid-Chinoys medverkande, och om Disney tycker att en ny film om karaktären Rey verkligen behövs.
 
Alla rykten var obekräftade. Men, nu har Daisy Ridley stigit fram ur skuggorna och yttrat några enstaka ord som ändå ger fansen hopp om en ny film i franschisen:
 
- Saker utvecklas. Jag fortsätter att vara väldigt exalterad. Det kommer en uppdatering snart.
 
Enligt Collider ska Ridley på sin Q&A för sin nya film "Magpie", ha uttalat sig kort och koncist om frågan om "Star Wars: New Jedi Order".
 
Under 2023 års Star Wars Celebration, överraskade Kathleen Kennedy fansen genom att annonsera Daisy Ridleys återkomst till Star Wars-universumet. 
 
Då meddelades det att Ridleys karaktär Rey kommer att bygga om Jedi Academy för att utbilda en ny generation ungdomar i kraftens sätt. Order 66 förklarade Jedis som förrädare till den galaktiska republiken, och de har gömt sig i decennier. 
 
Men mycket kan hända bakom kulisserna när det gäller Disney. "The Acolyte", med sin chockartade budget på 230 miljoner dollar lades plötsligt ner efter bara en säsong.
 
Deras nya serie "The Skeleton Crew" har premiär i december, och håller liv i franchisen, men kommer det vara nog för att hålla intresset uppe för ännu en Star Wars-film?
| 23 oktober 2024 22:15 |