Film

Skribent

Teodor Stig-Matz

19 juni 2024 | 17:33

Matt Damon och Ben Affleck vilar i frid i ny thriller

Matt Damon och Ben Affleck ska spela mot varandra i Joe Carnahans nya thriller "RIP". Kan man hoppas på en ny kanonrulle med duon?
Matt Damon och Ben Affleck har hängt ihop ett bra tag. De slog igenom tillsammans i "Will Hunting" 1997 och har sedan dess setts i en rad projekt tillsammans. Inte minst tv:s gravt underskattade filmskapartävling "Project Greenlight". 
 
Just nu har duon två projekt på gång tillsammans. Dels handlar det om "Animals", ett projekt som Affleck ska regissera och båda spela i, men som har blivit försenat pågrund av krockande scheman. 
 
Dels handlar det om "RIP", en ny thriller där båda medverkar som skådespelare och som regisseras av Joe Carnahan, kanske mest känd för "Narc" från 2002 och Liam Neeson-rullen "The Grey" från 2002. 
 
Vad den nya filmen ska handla om har ännu inte avslöjats för allmänheten, men inspelningen planeras börja tidigt i höst. 
 
Intresset från distributörer ska vara högt, rapporterar Deadline. Kanske inte särskilt konstigt när Affleck och Damon är inblandade. 
| 19 juni 2024 17:33 |