Serie

Skribent

Martin Persson

12 augusti 2024 | 11:00

”Daredevil: Born Again” har visats upp – får premiär i mars 2025

Den efterlängtade reboot-serien är snart här.
Länge har fansen väntat på mer av Daredevil, efter tre framgångsrika Netflix-säsonger och lite cameos i Disney+-serierna som ”She-Hulk” och ”Hawkeye”.
 
Det har varit spännande under lång tid att se hur MCU och Disney kommer välja att tolka den orädde antihjälten och vid årets D23 fick vi äntligen ett ordentligt smakprov på den nya serien ”Daredevil: Born Again”.
 
Klippen är tyvärr inte tillgängliga ännu för oss dödliga, men det står nu klart att serien kommer att få premiär i mars 2025, så det är inte alltför långt kvar, rapporterar IGN som var på plats. I klippen som visades ser vi Daredevil och hans fiende Kingpin vid en minst sagt spänd middag i ett försök att sluta fred, samt ett par coola actionscener där Daredevil tar ner en stor mängd skurkar. 
 
Serien kommer som bekant att ha Charlie Cox i rollen som Matt Murdock (sedermera Daredevil) och fanfavoriterna från originalserien Foggy Nelson (Elden Henson) och Karen Page (Deborah Ann Moll) kommer att synas tillsammans med skurkarna Poindexter (Wilson Bethel) och ärkeskurken Kingpin (Vincent D’Onofrio).
 
Även den älskade rivalen Punisher kommer att dyka upp efter många spekulationer. I vanlig ordning spelad av Jon Bernthal. Även han skymtades i D23-klippen, där han kastade in Daredevil i ett skåp.
 
”Daredevil: Born Again” kommer troligen att följa de första säsongerna relativt troget, men ska ha en något barnvänligare ton mer i linje med övriga MCU-produktioner.
 
Missa inte de nya avsnitten av Daredevil, som äntligen släpps efter mycket strul bakom kulisserna. Mars nästa år är då du ska vara redo!
| 12 augusti 2024 11:00 |