Film

Skribent

MovieZine

9 augusti 2024 | 18:30

Därför tackade Robert Downey Jr nej till "Deadpool & Wolverine"

Det fanns visst också planer på att återförena alla sex Avengers...
Ny dag, nya detaljer om superhjältar som är eller inte är med i "Deadpool & Wolverine".
 
Indiewire berättar att självaste Robert Downey Jr var en eftertraktad stjärna. Ryan Reynolds och manusförfattarna hoppades få till en cameo från Tony Stark aka Iron Man. Sannolikt handlar det om scenen där Wade Wilson söker jobb som Avengers-medlem.
 
- Vi ville ha med honom i ett gästspel. Vi skrev scenen med Happy tillsammans med Downey, avslöjar manusförfattaren Paul Wernick.
 
- Men vi visste inte om att han skulle spela Doctor Doom. Och det finns inte en chans att han skulle göra båda. Vi tänkte att "ingen säger väl nej till Ryan Reynolds?" Vi skrev scener, Downey läste dem, men vi kände inte till vad som pågick bakom kulisserna med Doctor Doom-grejen.
 
I samma intervju framkommer det att man pratade om att sammanföra alla Avengers. Mark Ruffalos Hulk, Scarlett Johanssons Black Widow, Jeremy Renners Hawkeye, Chris Hemsworths Thor och Chris Evans Captain America kunde medverkat i scenen i "Deadpool & Wolverine".
 
- Vi har inte berättat det för någon, men det fanns en idé om att ha med alla Avengers i rummet. Och Wade fick nobben, men sen tillrättavisade han alla Avengers så som bara Deadpool kan, säger Wernick.
 
- Han skulle bli arg och hoppa på dem alla på ett lite elakt sätt, tillägger manuskollegan Rhett Reese.
| 9 augusti 2024 18:30 |