Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

9 oktober 2024 | 09:00

Digitalpremiär! 2024 års största romantiska drama bjuder på tårar och starka känslor

Filmatiseringen av Colleen Hoovers novell har blivit årets största romantiska drama.
"Det slutar med oss" är filmatiseringen av novellen med samma namn - av Colleen Hoover - och den första boken i serien som för tillfället består av två böcker. Historien följer Lily Blossom Bloom (Blake Lively), en florist som faller för kirurgen Ryle (Justin Baldoni). 
 
Large c59e216ae206e651e2b4aff7fc0a17d7 ass
 
Ryle verkar till en början vara drömkillen; han jobbar som hjärnkirurg på dagarna och tar med Lily på romantiska dejter på kvällarna. För bra för att vara sant? Självfallet. När en gammal flamma till Lily dyker upp vänder relationen, svartsjukan kommer in och våld i hemmet blir vardagsmat för Lily. 
 
Böckerna blev bästsäljare tack vare TikTok (som så mycket annat) och det är inte bara framför kameran dramat har utspelat sig. Snabbt efter filmens premiär avslöjades att Lively och Baldoni minst sagt haft en turbulent tid som kollegor, och att duon bland annat varit oense i klipprummet om hur den slutgiltiga filmen skulle bli. 
 
Dock lär båda skratta hela vägen till banken då filmen dragit in sanslösa $344 miljoner på en budget av $25 miljoner. Nu finns filmen att hyras/köpas digitalt på tjänster som SF Anytime och liknande. 
 
Vad tycker du om "Det slutar med oss"? Kommentera gärna. 
| 9 oktober 2024 09:00 |