Film

Skribent

Anders Eklöf

14 oktober 2024 | 11:30

"Detective Pikachu 2" kunde ha regisserats av Jordan Vogt-Roberts

Enligt en läcka från spelutvecklarna Game Freak ska det bli en trilogi med den elektriska råttan.
För cirka fem år sedan hade filmen "Pokémon: Detective Pikachu" biopremiär, där vi ser ingen mindre än Ryan Reynolds i rollen som den elektriska råttan tillsammans med bland annat Justice Smith och Kathryn Newton.
 
Den första filmen regisserades av Rob Letterman som spelade in över 440 miljoner dollar världen över. Det är sedan tidigare känt att Jonathan Krisel tar över den rollen i uppföljaren, som är mest känd för tv-serier som "Portlandia", "Baskets" och "Moonbase 8".
 
Nu har det dykt upp ny information om uppföljaren, genom en stor läcka från spelutvecklaren Game Freak.
 
9860fb55cd917c43613b5682b14608c0 pikachu1 2000
 
Enligt den här läckan var det tidigare tänkt att "Kong: Skull Island"-regissören Jordan Vogt-Roberts var tänkt att regissera den, med titeln "The Great Detective Pikachu" som var tänkt att ha premiär 2024.
 
Filmen skulle kretsa kring teman om "Pokémons gränslösa potential" och relationen mellan människor och varelserna. Det finns även information som antyder att det är (eller i alla fall var) tänkt att bli en trilogi där den tredje filmen heter "Game Boy".
 
Allt det här ska så klart tas med en nypa salt, men det är ändå intressant att se vad som hade kunnat bli – och spekulera kring vad som faktiskt fortfarande gäller.
 
| 14 oktober 2024 11:30 |