Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 oktober 2024 | 12:50

Digitalpremiär för en av årets bästa thrillers - "stegrande resa in i rädsla, våld och paranoia"

Channing Tatum bjuder in till en drömsemester. Vad kan gå fel?
I slutet av augusti släpptes den hyllade thrillern "Blink Twice" på bio. Och redan idag finns filmen att hitta i digitala butiker.
 
Channing Tatum spelar tech-milljardären som bjuder med servitören Frida på en drömsemester till hans privata ö. Vad han inte vet är att hon haft ögonen på honom ett tag och att det går precis enligt hennes planer. Men väl på plats börjar märkliga saker att hända och vistelsen förvandlas till något mer ondskefullt...
 
Premissen döljer flera hemligheter och vad publiken får är en genreöverskridande thriller med flera twistar att upptäcka på vägen.
 
"Vistelsen på ön blir till en tät och stegrande resa in i rädsla, våld, och paranoia, men också ett systerskap och en sammanhållning. Men det är inte bara obehag och smärta, utan även mycket igenkänning och humor i den här svarta mardrömsresan" skriver MovieZines recensent Anna Hedlin och delar ut en 4:a i betyg.
 
Hon tillägger: "Zoë Kravitz regidebut imponerar stort med sin skickligt manövrerade spänning, men lättkränkta män kan anse sig varnade: den här feministiska våldsfesten är nog inget för er."
 
"Blink Twice" finns idag att köpa och hyra från ca 199 kr i digitala butiker som SF Anytime, Microsoft Store och Amazon.
 
| 8 oktober 2024 12:50 |