Spel

Skribent

Viktor Eriksson

29 september 2024 | 11:00

Första klippet från “Minecraft”-filmen släppt – dålig stämning bland fansen

Det nya klippet visar hur spelets hantverksaspekt skildras i filmen.
“Minecrafts” Youtube-kanal har nu publicerat ett nytt klipp från kommande “A Minecraft Movie”. I klippet får vi se hur filmen skildrar hantverksaspekten av det populära dataspelet när Jack Blacks Steve och Jason Momoas Garrett Garrison ger sig på att bygga olika föremål, med blandat resultat.
 
I samband med det nya klippet har “Minecraft”-utvecklaren Mojangs Torfi Frans Ólafsson också avslöjat att klossarna som världen består av i filmen faktiskt är något mindre än dem i spelet och varierar något i storlek. Detta för att de ska se bättre ut ihop med riktiga människor. 
 
Likt med filmens första trailer så är stämningen i klippets-kommentarer dock något salt. Det är inte direkt någon som klagar på hur hanterverkandet skildras i filmen, mer än att vissa var förvirrade av skämtet. Desto fler är däremot negativa till att de tycker att Jack Black inte ser tillräckligt mycket ut som Steve.
 
"Regissören ser mer ut som Steve än Jack Black", skriver användaren crazymandanger9009. 
 
"Jag förväntade mig Jack Block, jag fick Jack Black", skriver JoeFly2009.
 
Andra klagar på att de tycker att filmen inte är tillräckligt visuellt intressant.
 
"Den här filmen kommer antingen att bli ett ironiskt dåligt meme-mästerverk, eller en till generisk "Jumanji"-film", skriver användaren adoyo.  
 
| 29 september 2024 11:00 |