Film

Skribent

Martin Persson

15 augusti 2024 | 15:20

Halle Berry ville medverka i ”Deadpool & Wolverine”: Ryan Reynolds ringde inte upp

Kunde Storm ha synts i den nya storfilmen?
Spoilers följer nedan för ”Deadpool & Wolverine”!
 

Bland det roligaste i ”Deadpool & Wolverine”, utöver alla slagkraftiga skämt, var att de gamla, något bortglömda Fox-filmerna fick sig något av en hyllning.
 
Att Deadpool och Wolverine som tidigare synts i” X-Men”-universumet, nu fick chans att träda in i MCU öppnade även dörren för cameos och omnämnanden av karaktärer som ”Fantastic Fours” Human Torch (med en fin twist av Chris Evans), Gambit, Elektra och Daredevil.
 
För den som hade velat se fler X-Men än Wolverine och Gambit framträda däremot kan man nu avslöja att ingen mindre än Halle Berry kunde återvänt som Storm, en roll hon spelade i fyra av de äldre filmerna. Eller kunde hon?
 
Berry avslöjar i en intervju att diskussionerna inte kom särskilt långt:
 
- Jag sprang på Blake Lively en gång, som frågade om jag kunde tänka mig att spela Storm igen i ”Deadpool & Wolverine”. Jag sa att jag är öppen för det om Ryan Reynolds frågar mig. Men han ringde mig aldrig.
 
Kanske fanns det ingen plats för Storm med alla andra karaktärer som dök upp i filmen. Men visst hade tanken varit intressant?
 
Ryan Reynolds storfilm ”Deadpool & Wolverine” spelas just nu till fulla biosalonger över hela landet. Även hustrun Blake Livelys film ”Det slutar med oss” är en god rival om förstaplatsen på biolistan. Vill du se mer av ”X-Men” finns det goda prognoser att den nya rebooten påbörjar sin inspelning redan nästa år!
| 15 augusti 2024 15:20 |