Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 augusti 2024 | 09:50

Chris Evans tillbaka som Johnny Storm - efter 17 år: "Jag kunde inte tacka nej"

Innan Captain America hade vi Human Torch.
Spoilervarning för bioaktuella "Deadpool & Wolverine"!
 
Skådespelaren Chris Evans är för många mest känd som Steve Rogers, aka Captain America, i MCU-filmerna. Men redan några år innan han fick tag i skölden var Evans medlem i Marvel-familjen.
 
Han drog först på sig en superhjältedräkt för 2005 års "Fantastic Four", där han spelade Johnny Storm - också känd som eldige Human Torch. Evans upprepade rollen i "Fantastic Four: The Rise of the Silver Surfer" (2007). Båda blev hyfsade bioframgångar men sågades av kritiker.
 
Evans fick en fin revansch år 2011 när han bjöds in till att spela huvudrollen i "Captain America", en av Marvel Studios tidigaste filmer då MCU byggdes upp.
 
Men han tvekade inte inför att återbesöka Johnny Storm för en kul cameo i "Deadpool & Wolverine". Allt som krävdes var ett meddelande från Ryan Reynolds med en helgalen idé:
 
- Det var ett par år sen då jag fick sms från Ryan, vi är kompisar. Han skrev: "Om du inte gillar idén är det okej, men jag har något häftigt på gång som kan låta dig spela en karaktär från ditt förflutna", säger Evans till tidningen People.
 
- Jag skulle göra vad som helst som Ryan bad mig om. Och att få chansen att bli Johnny igen, det kunde jag inte tacka nej till. Jag älskade det. Det var roligt att filma, roligt att se, allt.
 
 
Vi kommer inte att avslöja hur Johnny Storm dyker upp i "Deadpool & Wolverine", det vill du helst uppleva själv i en biosalong. Han är en av flera spännande gäststjärnor i en film som är fylld av överraskningar och påskägg för fansen.
 
Men vi kan tipsa om att sitta kvar under eftertexterna för att se ännu mer av Chris Evans i en av filmens roligaste scener.
 
"Deadpool & Wolverine" går nu på bio. Inom kort återuppstår Fantastiska fyran i MCU, nu med Joseph Quinn i rollen som Human Torch.
| 5 augusti 2024 09:50 |