Serie

Skribent

Andreas Samuelson

8 augusti 2024 | 06:00

Idag börjar finalsäsongen av ”The Umbrella Academy” - se video från bakom kulisserna

Idag inleds slutet för de udda superhjältarna i Netflix-serien och i en video får vi se team och skådespelare ta farväl.
Det var inte den vanliga gruppen superhjältar som introducerades i ”The Umbrella Academy” när första säsongen hade premiär 2019. Gruppen med olika superkrafter hade växt upp tillsammans och glidit isär när historien startar. Men snart måste de återförenas när deras patriark avlider och äventyret med skurkar, tidsresor och hot om världens ände kan börja.
 
Nu är det dags för fjärde och sista säsongen då vi - förhoppningsvis - får en tillfredställande avslutning efter många rundor och konflikter. Som vanligt är hela gänget tillbaka - Viktor (Elliot Page), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Klaus (Robert Sheehan), Five (Aidan Gallagher) och Ben (Justin H. Min), samt Ritu Arya som Lila.
 
Tredje säsongen avslutades med att Allison besegrade skurken Reginald under hans försök att döda de andra i gruppen och tryckte på en återställningsknapp som resulterade i ett återbygga universum. Där har hjältarna återhämtat sig från skador men även mist sina superkrafter och går snart skilda vägar återigen.
 
Hur gänget ska återförenas och vad de ställs inför bekymmer denna gång återstår att se men med tanke på de vilda twistarna i föregående säsonger lär det knappast bli tråkigt. För att ladda upp inför finalen så har Netflix släppt en video där skådespelarna och även seriens skaparen Steve Blackman pratar om att ta farväl av serien.
 
Se videon nedan:
 
| 8 augusti 2024 06:00 |