Exklusivt

Skribent

Jonatan Blomberg

30 september 2024 | 22:00

"Industry"-stjärnan om oväntade slutet på säsongen: "Skadligt besatta av varandra"

MovieZine snackar med Myha'la om det där oväntade telefonsamtalet i slutet av den helt perfekta tredje säsongen av "Industry".
Vi har bjudits på en helt fantastisk tredje säsong av "Industry", som i mitt eget tycke klår båda (redan grymma) säsongerna vi fått av seriens skapare tidigare. Precis som med "Succession" så ligger spänningen i dialogerna mellan våra olika huvudkaraktärer och sidokaraktärer, där det aldrig riktigt går att förutse vad som ska hända härnäst. 

Tidigare under säsongen så har MovieZine släppt ett snack med Kit Harington om slagsmålsscenen i bollhavet, ett med Sagar Radia om det helgalna avsnittet om Rishis liv utanför kontoret (som även det fick en upplösning nu i finalen) och nu till säsongsfinalen ville vi givetvis ställa en fråga till Myha'la som spelar Harper Stern i serien:
 
 
 
Vi får en scen i finalen där Harper får ett telefonsamtal från Yasmin, med lite snack om hennes bröllopsinbjudan. Ett oväntat samtal som ändå tycks bevisa att de har en kompisrelation som kan överleva det värsta tänkbara, håller du med?
 
- Jag antar att det där ordspråket "tiden läker alla sår" går att applicera här. Något som lär ha fått arbeta på övertid för att läka allt mellan Harper och Yasmin här. Men sedan tror jag ändå att de måste verkligen älska varandra. Av någon outgrundlig anledning. 
 
- Den enda rimliga förklaringen är att de älskar varandra, för annars skulle det inte gå att förlåta den typen av oförlåtliga saker som de gjort mot varandra. Hade något av det där hänt mig så hade jag ju brutit all kontakt med personen i fråga, för all framtid. 
 
- Men de är uppenbarligen skadligt besatta av varandra. De är som systrar vid det här laget. Och när det gäller familjemedlemmar, så finns det inte mycket någon kan göra för att man ska bryta kontakten för all framtid. Så, det måste finnas en verklig kärlek där i grunden. 
 
 
Hela den tredje säsongen av "Industry" finns nu tillgänglig hos Max. Och lyckligtvis är en fjärde säsong redan beställd!
 
| 30 september 2024 22:00 |