Film

Skribent

Andreas Samuelson

9 augusti 2024 | 19:43

Ingen homoromans för Joaquin Phoenix - film läggs ned efter att han stormat av inspelningen

Oscarsvinnaren skulle spelat huvudrollen i Todd Haynes nya drama. Men nu är filmen inställd efter att skådespelaren lämnat produktionen.
Redan i maj 2023 rapporterades det att Joaquin Phoenix fått huvudrollen i en ny film av Todd Haynes ("Carol"). Duon samarbetade i att ta utveckla historien om ett homosexuellt par på 1930-talet som lämnar Los Angeles för att dra till Mexico.
 
Men för två veckor sedan ska Phoenix ha stormat av inspelningen strax innan Comic-Con och lämnat produktionen med oklar framtid. Efter att producenterna försökt rädda filmen bestämde man sig för att inte ersätta stjärnan och ställde sonika in filmen helt, skriver Deadline.
 
Danny Ramirez (”Top Gun: Maverick”) skulle spelat den andra huvudrollen och flög till eventet i San Diego utan att veta om filmen skulle bli av eller inte.
 
Anledningen till Phoenix avhopp är oklart även om han har ett rykte för att engagera sig djupt i sina roller. Enligt tidigare rapporter skulle filmen innehålla intima sexscener som sannolikt skulle leda till en 17-årsgräns.
| 9 augusti 2024 19:43 |