Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 september 2024 | 23:00

Jared Leto kan spela Skeletor i "Masters of the Universe"

En värdig utmanare till He-Man?
Den kommande filmen om He-Man kan just ha hittat en värdig motståndare. Enligt The Insneider har ingen mindre än Jared Leto fått erbjudandet om att spela skurken Skeletor.
 
Förhandlingarna med skådespelaren kvarstår så mycket kan hända. Men "Masters of the Universe" är i full gång med att rollsättas, och häromdagen blev det klart att Alison Brie spelar en annan av skurkarna, Evil-Lyn.
 
Sedan tidigare är Nicholas Galitzine ("The Idea of You") klar för rollen Prince Adam of Eternia, som med hjälp av ett mäktigt svärd blir krigaren som He-Man.
 
Den här filmen behöver ett stort affischnamn och Jared Leto kan vara rätt man för jobbet. Leto har å andra sidan inte imponerat med sina senaste filmer, som "Morbius" och Disneys "Haunted Mansion" - båda floppade på bio. Vi får hoppas att hans nästa film som är "Tron: Ares" (premiär 2025) blir bättre emottagen.
 
 
I 80-talsfilmen "He-Man - Universums härskare" med Dolph Lundgren spelades snyggingen Skeletor av Frank Langella. Den nya versionen från regissören Travis Knight ("Bumblebee") verkar sikta på ett familjevänligt actionäventyr. Filmen får premiär 2026.
| 10 september 2024 23:00 |