Film

Skribent

Viktor Eriksson

28 juni 2024 | 21:30

Jeremy Renner: Avengers-gänget är en familj – inte ett Instagram-jippo

"Jag hade hellre hamnat i finkan med Downey än att göra något fantastiskt själv."
Skådespelaren Jeremy Renner, som spelar superhjälten Hawkeye i Marvels filmuniversum, berättar i en ny intervju med Men’s Health att han på riktigt är nära vän med sina “The Avengers”-kollegor och att den relationen inte bara är för syns skull. 
 
– Fuck yeah, det är på riktigt – det är inte bara för Instagram. Sånt hatar vi, säger Jeremy Renner och fortsätter.
 
– Nej, men vi har en familjechatt och har haft det länge. Vi gick igenom en kulturellt signifikant upplevelse tillsammans. Och det har varit skillsmässor och giftermål och barn; det är mycket som hänt de här 12 åren.
 
I intervjun berättar Jeremy Renner också att efter att han hade sin dramatiska snöplogs-olycka under början av 2023 så besökte Marvel-kollegorna Anthony Mackie och Paul Rudd honom på sjukhuset medan Robert Downey Jr. ringde honom gång på gång på FaceTime.
 
– I filmerna ser det ut som att vi är på någon maskerad och det är massa tokig rekvisita och vi gör de här löjliga sakerna, men det är så vackert för att vi är tillsammans. Det finns ett brödraskap eller systraskap eller vad du nu vill kalla det. Jag kallar det för kärlek. Jag älskar varenda en av dem. Jag hade hellre hamnat i finkan med Downey än att göra något fantastiskt själv. Jag hade hellre varit i en bilolycka med Evans.
 
| 28 juni 2024 21:30 |