Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 september 2024 | 09:40

Jodå - "The Batman" ska fortfarande bli en trilogi

Matt Reeves lovar att hans vision är oförändrad.
Vi kan vara lugna med vetskapen att fantastiska "The Batman" (2022) fortfarande är tänkt att bli en trilogi. Trots allt som händer hos DC Studios, med nytt ledarskap och en ny vision, planerar regissören Matt Reeves att fullfölja sin idé om tre filmer med Robert Pattinson.
 
- Ja, det är fortfarande planen. Jag håller fast vid den väg som vi såg framför oss, säger han till Collider.
 
Planen är att "The Batman Part II" ska spelas in nästa år. Men redan nästa vecka får vi besöka mörka Gotham City igen, då i tv-serien "The Penguin". Den fokuserar på Colin Farrells rollfigur. Tanken är att serien leder in tittarna till en uppföljare med planerad biopremiär 2026.
 
- När vi kom på idén till "The Penguin" ville jag berätta om hans väg till makten. För han introduceras i "The Batman" som en lite förbisedd och hånad figur, inte den kriminella ledare som vi känner från serietidningarna. Jag ville utforska andra karaktärers origin-historier, inte bara Batmans, tillägger Reeves.
 
Än så länge vet vi inte när "The Batman Part III" kan dyka upp, men det bådar gott att Matt Reeves får fortsätta utforska mörkare hörn av DC:s universum. Håll utkik efter MovieZines egna intervju med regissören inom kort!
| 13 september 2024 09:40 |