Klipp

Skribent

Fredrik Adolvsson

9 juli 2024 | 10:30

Jeff Goldblums hälsning till Scarlett Johansson: "Bli inte uppäten - om du inte vill"

Inspelningarna av "Jurassic World 4" är i full gång, så en ur det gamla teamet passar på att ge den senaste rekryteringen ett fint "välkommen till gänget"-meddelande.
Skådespelerskan Scarlett Johansson (som väl knappast behöver en närmare presentation) gästade amerikanska morgonsoffan "The Today Show" för att prata om bland annat nya "Fly Me to the Moon". Efter en stund kom samtalet in på nästa film i "Jurassic World"-serien, nummer fyra, som Scarlett har huvudrollen i. 
 
Vem mer har haft huvudroll i en "Jurassic"-film? Jeff Goldblum, förstås. Så vad passar väl bättre än en personlig videohälsning från mannen ifråga:
 
- Dr Johansson, det här är Jeff Goldblum. Här är vad jag vill säga till dig. Detta vet jag: Scarlett kommer att hitta ett sätt. Jag älskar dig så mycket. Bli inte uppäten, om du inte vill det. Jag älskar dig.
 
Scarett Johansson, som själv beskriver sig som ett stort fan av originalfilmerna, är märbarkt berörd. Du kan själv kolla in det här - och vill du bara se hälsningen från Jeff Goldblum, så börjar den vid 5:30.
 
"Jurassic World 4" är under inspelning och regisseras av Gareth Edwards ("Godzilla", "Rogue One"), efter ett manus av David Koepp som återvänder till francisen efter att ha skrivit de två första "Jurassic Park"-filmerna.
 
Premiären är planerad till den 2 juli 2025.
 

Läs också: Scarlett Johansson är taggad på ”Jurassic World”-rollen: ”Manuset är fantastiskt”

 
| 9 juli 2024 10:30 |