Film

Skribent

Andreas Samuelson

31 juli 2024 | 20:30

Läskigt värre under blodig bilresa i trailern till ”Don’t Turn Out the Lights”

Några ungdomars bilresa förvandlas till en mardröm när de åker vilse och konfronteras av det okända. Se den läbbiga trailern här.
Det fortsätter komma nya, spännande originaltitlar inom skräckgenren. Senaste tillskottet är ”Don’t Turn Out the Lights” om några high school-vänners biltur till en musikfestival. På vägen får de dock förhinder och åker vilse. Snart börjar skrämmande saker hända och de tvingas kämpa för sina liv när de hotas av det okända - och varandra.
 
Filmen är skriven och regisserad av Andy Fickman, som tidigare gjort mer lättsamma filmer som ”She’s the Man”, ”Race to Witch Mountain” och ”Paul Blart: Mall Cop 2”. I rollerna ser vi bland annat Jarrett Austin Brown (”The Get Down”), John Bucy (”Frasier”), Jasper Cole (”Fall”) och Crystal Lake Evans (”HIghtown”).
 
Här avslöjas inte alltför mycket i trailern men tillräckligt för att skapa nyfikenhet och hinta om att det handlar om något övernaturligt. Dessutom verkar det vara en mer renodlad skräckfilm utan alltför mycket metahumor, något relativt ovanligt idag.
 
Filmen har amerikansk premiär 6 september. Vi håller tummarna för att den även når svenska marknaden.
 
Se trailern nedan:
 
| 31 juli 2024 20:30 |