Film

Skribent

Alexander Svensson

19 oktober 2024 | 14:00

Lee Pace ska jaga Glen Powell i "The Running Man"

Stjärnan från "The Hobbit" och "Guardians of the Galaxy" ska spela lönnmördare i Edgar Wrights nya Stephen King-adaption.
Igår kunde vi skriva om att Josh Brolin blir skurken i Edgar Wrights "The Running Man", där Glen Powell gör huvudrollen som en man som ställer upp i ett dystopiskt realityspel där han jagas av en hänsynslös lönnmördare. Brolin uppges spela hjärnan bakom spelet, och han är inte ensam bad guy. The Hollywood Reporter rapporterar nämligen att Lee Pace har en roll i filmen, som ovan nämnda lönnmördare.
 
Pace är sannolikt mest känd för sin roll som alvkungen Thranduil i "The Hobbit"-trilogin, och Marvelskurken Ronan the Accuser i "Guardians of the Galaxy" och "Captain Marvel". Han har även en av huvudrollerna i sci-fi-serien "Foundation", där han spelar Brother Day. 
 
Med Powell, Pace, Brolin och dessutom Katy O'Brian ("The Mandalorian", "Love Lies Bleeding") i rollistan samt Edgar Wright bakom kameran så ser "The Running Man" verkligen ut att bli ett projekt att hålla ögonen på. Premiären är satt till 1 november 2025.
| 19 oktober 2024 14:00 |