Skribent

Annons

11 september 2024 | 13:45

LG ger sina tv-kunder massiva rabatter - allt detta kan du prova på gratis

Tv-jätten LG firar 10-årsjubileum för webOs med att erbjuda en massa härliga rabatter på streamingtjänster. Streaming Weeks pågår från 9 september till 13 oktober.
LG:s kunder har skäl att känna sig nöjda i dagarna. Har man köpt en smart tv från teknikjätten kommer man nämligen kunna ta del av företagets erbjudanden med anledning av firandet av 10-årsjubileet av operativsystemet webOs. 
 
Det hela sker under LG:s streamingvecka som är packad med fina erbjudanden med kraftfulla rabatter och fria prova på månader för streamingsugna kunder. LG:s svenska kunder får möjlighet att få 3 månader gratis med Apple TV+ och 2 månader gratis med populära musiktjänsten Apple Music. (Erbjudandet gäller fram till 15 oktober)
 
Hyllade spionserien "Slow Horses" har nyligen haft premiär för sin 4:e säsong på AppleTV+
 
Apple TV+ har etablerat sig som en streamingtjänst som konsekvent levererar kvalitetsserier med höga betyg - bland dem publikfavoriter som "Ted Lasso", "Masters of the Air", "Silo" och "Slow Horses".
 
Om musik är din grej kommer erbjudandet från Apple Music låta som ljuv musik i dina öron: 2 månaders fritt abonnemang ger dig tillgång till över 100 miljoner låtar och över 30 000 spellistor. (Erbjudandet gäller fram till 15 oktober)
 
Alla erbjudanden under perioden är tillgängliga för kunder som har köpt en enhet från UHD-upplösning från 2018 framåt med operativsystemet webOS 4.0 (eller senare). 
 
Vill du veta mer? Streamingtjänsterna och allt innehåll som är rabatterat eller gratis kan nås på LG:s hemskärm via LG Content Store och Apps.
 
Schemat visar vilka erbjudanden som är aktuella de kommande veckorna.
 

Veckans erbjudanden 9-15 september

 
LG Streaming Weeks pågår i fem veckor fram till den 13 oktober. Varje vecka får du nya erbjudanden att ta del av i din tv. Redan idag finns följande deals tillgängliga:
 
● Få 3 månaders gratis provperiod på Apple TV+
● Få 2 månader gratis med Apple Music
● Få de första 2 månaderna gratis streaming på Viaplay
● Få 1 månad gratis med Baby Shark World
● Prova Blacknut i en månad för 11 kr (1 dollar) och få 30 minuter gratis speltid
 

Fler heta deals är på gång - musik, sport och anime

 
Om man älskar japansk kultur kan man ofta frustreras över bristen på utbud i vårt avlånga land. Trots allt har vi ju numer hypersmarta TV-apparater med ultrakrispig skärm och kristallklart ljud som skulle kunna återge animeseriernas alla kaskader av färg och expressiva ljud och rörelser på bästa sätt.
 
Men var finns serierna? Många som är lite mer insatta kan inte hitta sina favoriter på de vanliga streamingtjänsterna. Men här kommer det en lösning som kommer ge alla otakus blodad tand!
 
Animenördar kan se fram emot att få uppleva galen, skön och flippad sci-fi och fantasy genom 30 dagars fri streaming på Crunchyroll - fansens favorittjänst för animeälskare. (Erbjudandet gäller 7-13 oktober)
 
Large a2fdc24f62fcd8b7429a1cf7dcd22d1b shangri la 20frontier 20
"Shangri-La Frontier" är en av tusentals animerier att streama på Crunchyroll via LG-smart tv.
 
Övriga erbjudanden kunderna kan ta del av under perioden är att ordna ett 6 månaders abonnemang på tjänsten Mubi med hela 70% i rabatt. Det är en streamingtjänst som erbjuder filmer skapade av etablerade och oberoende filmskapare med fokus på kritikerhyllade filmer från hela världen. (Erbjudandet gäller 30 september - 6 oktober)
 
Sportentusiaster får även sitt - svenska hockeyälskare kan nämligen avnjuta en rabatt på NFL-spel på livesport streamingtjänsten Dazn. (Erbjudandet gäller 16-29 oktober)
 
Med andra ord finns det något för alla som har någon form av intresse för bild, ljud och kulturupplevelser.  För  LG-kunder med en smart TV är det en chans att prova på en tjänst som kan bli en favorit för lång tid framåt.
 
 
Observera att de flesta erbjudanden gäller nya prenumeranter på de olika tjänsterna.
| 11 september 2024 13:45 |